Søk på  historielagets hjemmeside.
Aktiviteter
Styre, utvalg og om historielaget..
Årbøker og diverse publikasjoner...
Kirkene i Verdal
Lenker
Minnesmerker og bautaer...
Verdalsraset...
Diverse presseomtale av historielaget...
Diverse saker...
Gate- og vegnavn i Verdal kommune
Kulturskatter...
Sagn og historier fra Verdal.

Alfabetisk oversikt over alle  artikler i Årbøkene
Årbokoversikt


Bestill
Årbok 2013 hos
Salgsnemnda

Årbok 2013 klar
for markedet

LAGT UT PÅ NETT:
25.11.2013

Startsiden Aktiviteter Kulturskatter Lenker Minnesmerker Organisatorisk Publiksjoner

- Leser ikke årboka før julaften


Fra historielagets salgstand på Domus senter lørdag 23. november - selgerne Thomas Berg (nærmest) og Roald Veimo. Kunde er Roar Tromsdal, som sikret seg den rykende ferske boka «De Verdalske Befestninger» som selges før den offisielle lanseringen, onsdag 27. november.

Salget av historielagets årbok er kommet godt i gang, etter at den ble lansert onsdag 20. november. Påfølgende fredag og lørdag hadde historielaget som vanlig salgsstand på Domus Senter på Øra. Ellers blir boka solgt der verdalingene er vant til å finne den. Det er ikke vanskelig å få tak i selgere blant lagets medlemmer, forteller Alf Grønskag, som leder salgsnemnda.

- Jeg kjøper aldri historielagets årbok - av prinsipp, opplyste en mann som lørdag formiddag ble tilbudt boka av selgerne Roald Veimo og Thomas Berg. Han ventet ikke lenge med forklaringen: Årboka får jeg i gave hver eneste jul! Og slik er det med mange. Øystein Walberg, historielagsprofil og bidragsyter også i årets bok, sier han ikke åpner årboka før julaften. Vel, helt sant er det ikke, innrømmer han. Han smugleser innholdslisten…

.................
Tekst og foto:

Jon Holmlimo